Ce spun pacienții

Testimoniale

ALEXANDRA DRĂGAN

LA 4 LUNI DE LA GASTRIC SLEEVE, 27 ANI

Povestea mea nu este cu nimic diferită de cea a altor pacienți bariatrici.

După o luptă îndelungată cu kiligramele adunate încă din adolescență, diete nereușite și frustrarea acumulată în decursul anilor, am început să mă documentez despre chirurgia bariatrică. În urmă cu doi ani trebuia sa fiu operată la o alta clinică, dar teama și-a spus cuvântul, iar eu am renunțat la idee, nereușind decât să mai adaug niște kilograme la cele deja prea multe existente.

În decembrie 2016, l-am cunoscut pe domnul dr. George Sirețeanu și abia din acel moment pot spune că viața mea s-a schimbat radical. Profesionalismul și grija dumnealui față de mine, mi-au demonstrat că am făcut alegerea perfectă venind la acest spital, iar kilogramele adunate în ultimul an, parcă nici nu mai contau. Acum, la 4 luni de la intervenție sunt un alt om și pot spune că m-am născut a 2 a oară și asta datorită domnului doctor Sirețeanu, care dacă nu mi-ar fi fost alături și nu ar fi avut atât de multă răbdare cu mine, în continuare rămâneam aceeași “grasuță frustrată”. Iar în ceea ce privește întreaga echipă, nu am decât cuvinte de laudă, și cu siguranță pot afirma faptul că aici profesionalismul este la el acasă.

Oana Vlad, Gastric Sleeve, 28 ani

În luna iunie 2016 am luat decizia de a face operația de sleeve gastric (micșorarea stomacului) la recomandarea și cu susținerea domnului doctor George Sirețeanu.
A fost una dintre cele mai bune decizii luate vreodată. Echipa Metropolitan Hospital este o nouă familie pentru mine. Fără încurajarea și îngrijirea atenta a personalului medical nu aș fi avut o experiență atât de reușită.

Toată adolescența mea am fost supraponderală și, după ce am născut, kilogramele în plus au început să se adune. Intervenția de sleeve gastric a fost unealta care m-a ajutat  să-mi transform eșecurile scăderii în greutate într-o poveste de success în care am slăbit 33 kg în decurs de 10 luni de la operație. Modul meu de viață acum este unul sănătos, activ și vibrant.

Mă simt excelent în pielea mea și viața de astăzi este cea la care am visat întotdeauna.

Visul meu a devenit realitate!

PETRE MARIUS, GASTRIC SLEEVE, 34 ANI

După mai multe încercări eșuate prin cure de slăbire de tot felul, m-am hotărât să fac operația de micșorare de stomac în cadrul Metropolitan Hospital. Vă mărturisesc că operația a fost alegerea cea mai bună pentru mine.
Sunt foarte norocos și am să fiu mereu recunoscator domnului dr George Sirețeanu pentru faptul ca m-a ajutat să slăbesc și, cu ajutorul dumnealui, viața mea s-a schimbat radical. Ziua în care am ajuns în cadrul spitalului Metropolitan Hospital și l-am întâlnit pe dl dr George Sirețeanu a devenit una dintre cele mai importante zile din viața mea.

Domnul doctor a făcut ca toate lucrurile să pară simple, mi-a caștigat încrederea și a fost alături de mine pe tot parcursul operației, cât înăinte și post intervenție.

Acum, la câteva luni după operație, sunt plin de energie, am mai multă încredere în mine, am slăbit atât de mult încât sunt de nerecunoscut și mă simt de parcă așa am fost dintotdeauna. Nu am nici o durere, nici un disconfort, mă simt minunat, nu mai am probleme în procurarea hainelor sau în a face chiar și banalele lucruri precum legatul șireturilor sau urcatul scărilor.

Mulțumesc mult Domnule dr. George Sirețeanu, Dumnezeu să vă dea sănătate și putere de muncă să puteți face cât mai mulți oameni sănătoși și fericiți!! Îndemn toate persoanele care au probleme cu greutatea să facă acest pas, să vină la Metropolitan Hospital, viața lor se va schimba în cel mai frumos mod posibil!

GHEORGHIU-ANGERU OANA GEANINA

GASTRIC SLEEVE, 42 ANI

In data de 26.04.2017 am fost operata de gastric sleeve de catre d-nul doctor George Sireteanu. In urma acesteia, am ramas profund impresionata de profesionalismul, spiritul empatic si grija de care a dat dovada d-nul doctor, atat pre-operator, cat si pe perioada spitalizarii, dar si post-operator.

Multumesc intregii echipe Metropolitan Hospital si in special d-nului doctor Sireteanu si d-nei doctor anestezist Viorica Lefter.